بهینه سازی سایت برای Scalable Blockchain Solutions
مقیاس پذیری در بلاک چین + عوامل اثرگذار بر مقیاس پذیری بلاکچین
این روش، یکی از بحث برانگیزترین روشها میباشد که باعث شکاف در جامعه بلاکچین اصلی شده و به وجود آمدن یک زنجیره جدید میشود. با استفاده از مقاله هر آنچه درباره فورک باید بدانیم و همچنین ویدیو فورک، میتوانید بیشتر با مفهوم فورک آشنا شوید. چراکه شبکههای بلاکچین علاوه بر سرعت، باید تمرکززدایی و امنیت شبکه را نیز تامین کنند. در اینجا به مفهوم «معضل سهگانه بلاکچین» میرسیم که در ادامه آن را توضیح میدهیم. ساختار دادههایی که برای ذخیره اطلاعات استفاده میشوند میتواند تأثیر زیادی بر روی عملکرد سیستم داشته باشد. انتخاب ساختار دادهای مناسب برای ذخیرهسازی، جستجو و تغییرات اطلاعات بسیار مهم است.
ما روش پیشنهادی ارائه شده در این تحقیق را در یک محیط خانگی هوشمند به عنوان یک نمونه معرف برای کاربردهای وسیعتر IoT مورد بررسی قرار میدهیم. بحثهای کیفی نشان میدهند که رویکرد ما نسبت به حملات امنیتی متعدد، انعطافپذیر است. شبیهسازیهای گسترده نشان میدهد که سربار بسته و تاخیر در مقایسه با مدل های مشابه کاهش مییابد و مقیاس پذیری بلاک چین افزایش مییابد. در میان راه حلهای خارج از زنجیره برای مقیاسپذیری بلاکچین، Lightning Network یک روش قابل توجه میباشد. این روش بر روی استفاده از قابلیتهای قرارداد هوشمند بر روی شبکه اصلی بلاکچین در کانالهای خصوصی و خارج از زنجیره تمرکز دارد. کانالهای خارج از زنجیره میتوانند تراکنشهای سریع تری را با کارمزدهای محدودتر ارائه دهند.
مکانیزمهایی مانند Garbage Collection در زبانهایی چون جاوا و #C به از بین بردن اشیاء غیرضروری کمک میکنند. اما باید توجه داشت که وابستگیهای داخلی و ساختار سیستم میتوانند باعث جلوگیری از اجرای صحیح جمعآوری زبالهها شوند. با بهینهسازی ساختار دادهها و حفظ حالت شیها، میتوان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد. الگوی Singleton به برنامهنویسان این امکان را میدهد که تنها یک نمونه از یک کلاس ایجاد کنند. این تکنیک در زمانی که به نمونههای مختلف یک کلاس نیاز داریم، میتواند باعث کاهش مصرف حافظه و ایجاد اشیاء متعدد شود. ایجاد یک شیء مجزا برای هر بار استفاده میتواند موجب بروز مشکلات حافظه شود، اما با استفاده از الگوی Singleton تنها یک شیء از آن ایجاد میشود.
این روش یک مکانیزم اجماع مقیاس پذیر است که در واقع یک الگوریتم اجماع مبتنی بر شهرت را ارائه میدهد. گرههای انتخاب شده مسئولیت اعتبارسنجی تراکنشها در شبکه را با مکانیزم اجماع اثبات اعتبار بر عهده میگیرند. گرهها به عنوان سرپرستهای سیستم با قابلیت دیکته کردن وضعیت تراکنشها در بلاکچین کار میکنند. شرکت کنندگان باید هویت خود را در مورد سیستم بلاکچین مبتنی بر اثبات اعتبار به اشتراک بگذارند. بنابراین، مکانیزم اثبات اعتبار مستلزم نیاز به یک فرآیند غربالگری جامع و دقیق برای انتخاب اعتباردهندهها است. در دنیای امروز، برنامهنویسی شیگرا (OOP) به عنوان یکی از قدرتمندترین و محبوبترین رویکردها در توسعه نرمافزار شناخته میشود.
مهمتر از همه، شبکه لایتنینگ با دور کردن تراکنشها از زنجیره اصلی، بار بلاکچین اصلی را کاهش میدهد. در نتیجه، کاربران مجبور نیستند هزینههای ماینینگ را متحمل شوند یا منتظر زمانهای طولانیتری برای تایید بلوک باشند. راه حلهای لایه اول که به آن راه حلهای درون زنجیرهای (on-chain) نیز میگویند، نیازمند تغییراتی در پایگاه کد شبکه اصلی بلاکچین هستند. مهمترین پاسخ برای «چگونه باید مشکل مقیاسپذیری در بلاکچین را برطرف کرد» راهحلهای لایه ۱ میباشد. راه حلهای لایه ۱ بر بهبود ویژگیهای اصلی شبکه بلاکچین مانند افزایش اندازه بلوک یا کاهش زمان تأیید بلوک تمرکز دارند. راه حلهای محبوب مقیاسپذیری بلاکچین لایه ۱ شامل شاردینگ (sharding)، سگویت (SEGWIT) و هارد فورک میباشد.
مقیاس پذیری، در معنای وسیع، به ظرفیت یک سیستم برای گسترش و مدیریت افزایش تقاضا مربوط می شود. در زمینه محاسبات، افزایش عملکرد ماشین از طریق ارتقاء سخت افزار می تواند آن را در پردازش وظایف کارآمدتر کند. به طور مشابه، هنگام بحث در مورد مقیاسپذیری در حوزه بلاکچین، بحث افزایش توانایی آنها برای پردازش تعداد بیشتری از تراکنشها است. در یک سناریوی فرضی که بیت کوین بر روی یک پایگاه داده متمرکز عمل می کند، برای یک مدیر نسبتاً ساده است که سرعت سیستم و قابلیت های مدیریت تراکنش را افزایش دهد. با این حال، در این مقاله از بلاگ کیف پول من قصد داریم به بررسی مقیاس پذیری بلاکچین بپردازیم. با این حال، ارزشهای اصلی بیتکوین، بهویژه مقاومت آن در برابر سانسور، همگامسازی بلاک چین را در میان شرکتکنندگان متعدد ضروری میکند و فرآیند مقیاسپذیری را پیچیده میکند.
در مقاله “مشکل مقیاسپذیری” همه چیز را در مورد مشکل مقیاسپذیری بلاکچین بیان کردیم و در این مقاله میخواهیم به راه حلهای مقیاسپذیری بلاکچین بپردازیم. وضعیت کلی را میتوان به عنوان پایگاه داده یک بلاکچین در نظر گرفت که لازمه اعتبارسنجی تراکنشها است. وضعیت شبکه معمولا در یک ساختار درختی ذخیره میشود و یک نود کامل سریع و راحت به آن دسترسی دارد و میتواند تغییرات را اعمال کند. برای کسانی که در حوزه ارزهای دیجیتال و بلاکچین فعالیت میکنند، درک کارکرد مقیاسپذیری و موانعی که بر سر راه توسعه آن قرار دارند ضروری است. در این مطلب ضمن آشنایی با مفهوم مقیاسپذیری در بلاکچین، خواهیم دید که آخرین دستاوردها در این زمینه چه بودهاند و چه آیندهای برای مقیاسپذیری تصور میشود. برخی دیگر از راهکارها، شامل ایجاد زنجیرههای جدیدی است که با شبکه اصلی در ارتباط هستند، اما امنیت خودشان را از شبکه اصلی نمیگیرند.
تکنیکهای مانند Multithreading در زبانهایی چون جاوا و #C این امکان را فراهم میآورند که سیستمهای شیگرا به بهترین نحو از منابع موجود استفاده کنند. برای رسیدن به این هدف، راهکارهای مختلفی برای ارتقای مقیاسپذیری و در عین حال حفظ امنیت و تمرکززدایی در شبکه ابداع شدهاند که در این مطلب به چند نمونه از آنها اشاره کردیم. این که یک شبکه در واحد زمان چه تعداد تراکنش را میتواند به شکل صحیح مدیریت کند، زیرمجموعه مفهوم مقیاسپذیری قرار میگیرد. یکی از مراحل بهینهسازی طراحی شیگرا، رعایت الگوهای استاندارد در طراحی کلاسها است. با انجام طراحی مناسب و استفاده از تقسیمبندی مناسب کلاسها و ماژولها (Modularization)، میتوان عملکرد و مقیاسپذیری سیستم را بهبود بخشید. به همین ترتیب، بستهبندی به درستی کلاسها و اجزای مختلف پروژههای بزرگ برای تقسیم کار و استفاده مجدد باعث افزایش بهرهوری و کاهش پیچیدگی خواهد شد.
DPOS به مکانیزم اجماعی اشاره دارد که مشابه فرآیند دموکراتیک اداره یک کشور است. در این حالت، دارندگان توکن میتوانند برای تراکنشهای شبکه اعتبار سنجها را انتخاب کنند. بر اساس نوع سیستم، تعداد اعتبارسنجهای انتخاب شده میتواند از ۱۰ تا ۱۰۰ متغیر باشد و به صورت دورهای تغییر کند. این هولدرها به راحتی میتوانند به اعتبارسنجهایی که عملکرد ضعیفی دارند و یا آنهایی که قصد مخربی علیه سیستم دارند رای دهند. اما با بهبود مقیاسپذیری، شبکههای بلاک چین میتوانند به وعده خود مبنی بر تراکنشهای سریع و جهانی به شیوهای غیرمتمرکز عمل کنند و امور مالی و بسیاری از بخشهای دیگر را متحول کنند.
در حالی که راهحلهای امیدوارکنندهای مانند شاردینگ، راهحلهای لایه 2، و مدلهای اجماع جدید وجود دارد، ترجیح بر انتخاب میتواند یک چالش اساسی قلمداد شود. قبل از اینکه بلاک چینها بتوانند با ظرفیت تراکنش شبکههای پرداخت اصلی رقابت کنند و در عین حال اصول اصلی خود را در عدم تمرکز و امنیت حفظ کنند، Blockchain Scalability به تحقیقات و آزمایش زیادی نیاز دارد. ترکیببندی یکپارچه بین چندین راهحل ممکن است قویترین مسیر پیش رو را فراهم کند. فناوری بلاک چین به عنوان یک نوآوری پیشتاز با پتانسیلی که دارد منجر به تغییر بسیاری از حوزهها شده است. محبوبیت رمزارزها و توسعه بستر کریپتوکارنسی به کمک بلاکچین، مقیاس پذیری (Blockchain Scalability) را به نقطه عطف آن بدل کرده است. در شبکههای بلاکچین منظور از امنیت، توانایی شبکه برای محافظت از خود و مقاومت در برابر بازیگران مخرب، حملات خرابکاری و دستکاری اطلاعات است.
این رویکرد به برنامهنویسان این امکان را میدهد تا سیستمهای پیچیده و مقیاسپذیر را با استفاده از مفاهیم کلیدی مانند کپسولهسازی، وراثت، و چندریختی طراحی کنند. با این حال، یکی از چالشهای اصلی در طراحی سیستمهای شیگرا، بهینهسازی آنها برای عملکرد بالا و مقیاسپذیری است. شاردینگ روشی است که در آن شبکه بلاکچین به قسمتهای کوچکتری به نام شارد تجزیه میشود. این کار باعث میشود تا شبکه بلاکچین بتواند به شکل همزمان تراکنشهای بیشتری را پردازش کند و در نتیجه مقیاسپذیری آن رشد خواهد کرد. در سیستمهای شیگرا، بهینهسازی با استفاده از چندرشتهای میتواند باعث افزایش سرعت انجام عملیات شود. هنگامی که بخشهایی از کد میتوانند بهطور موازی اجرا شوند، پردازشهای بیشتری در یک زمان خاص انجام میشود.
این فناوریها و استراتژیهای نوظهور برای تقویت ظرفیت شبکههای بلاک چین، مقابله با مسائلی مانند سرعت تراکنش و تراکم شبکه بدون به خطر انداختن اصول اصلی آنها طراحی شدهاند. مقیاسپذیری بلاکچین یک موضوع بسیار مهم است زیرا تاثیر بزرگی بر عملکرد و قابلیت استفاده از بلاکچین دارد. این مسئله به این معنی است که بلاکچین باید توانایی پردازش تعداد بزرگی از تراکنشها را در یک زمان مشخص داشته باشد و به صورت پایدار و کارآمد عمل کند. در غیر این صورت، مشکلاتی مانند طولانی شدن زمان تأیید تراکنشها، افزایش هزینهها و کاهش کارایی شبکه بلاکچین به وجود میآید. در بلاکچینهای انتشار عمومی مانند بیتکوین، مقیاسپذیری یک چالش مهم است زیرا تعداد بزرگی از تراکنشها در شبکه بلاکچین وجود دارد و تعداد بالایی از کاربران در حال استفاده از آن هستند. اگر نرخ تأیید تراکنشها کاهش یابد و زمان لازم برای تولید بلاکها بیشتر شود، شبکه ممکن است با مشکلاتی مانند تأخیر در تأیید تراکنشها و افزایش هزینهها روبرو شود.
ابزارهای آنلاین سیگنال ارز دیجیتال به معاملهگران کمک میکنند تا با تحلیلهای دقیق و دادههای هوشمند، بهترین فرصتهای خرید و فروش را شناسایی کنند. در این مقاله، انواع این ابزارها، مزایا و نحوه استفاده از آنها را بررسی میکنیم تا بتوانید تصمیمات معاملاتی آگاهانهتری بگیرید. معمولا نیازی به دسترسی سریع به دادههای تاریخی وجود ندارد و فقط باید حداقل یک نهاد قابل اعتماد این دادهها را برای دانلود در اختیار سایرین قرار دهد. Lazy initialization یعنی تأخیر در ایجاد اشیاء تا زمانی که واقعاً به آنها نیاز باشد. این روش به کاهش مقدار مصرف حافظه کمک میکند زیرا تنها هنگامی که یک شیء واقعاً مورد نیاز است ایجاد میشود. نوآوریهای اجماع مانند اثبات سهام یا proof-of-stake، اعتبارسنجی سریعتری را بدون صرف منابع محاسباتی، به جهت بهبود مقیاسپذیری و کارایی ممکن میسازد.
در این مقاله، ما بلاک چین مقیاس پذیر سبک (LSB) را پیشنهاد میکنیم که برای الزامات IoT بهینهسازی شده است، در عین حال امنیت سرتاسری را نیز تامین میکند. معرفی نمونه بلاک چین با تشکیل شبکه همپوشان به دست میآید که در آن دستگاههای منبع بالا به طور مشترک بلاک چین را مدیریت میکنند. همپوشانی به عنوان خوشههای مجزا سازماندهی میشوند تا سربار را کاهش داده و سر خوشه ها مسئول مدیریت بلاک چین عمومی هستند. ما یک الگوریتم جمعی مبتنی بر زمان توزیعشده (DTC) را پیشنهاد میکنیم که سربار و تاخیر پردازش ماینینگ را کاهش میدهد. رویکرد اعتماد توزیعشده توسط سر خوشه ها به منظور کاهش تدریجی سربار پردازش برای تایید بلوکهای جدید بکار گرفته میشود. LSB از الگوریتم مدیریت توان عملیاتی توزیع شده (DTM) استفاده میکند که تضمین میکند که خروجی بلاک چین به طور قابلتوجهی از بار تغییرات انباشته در شبکه منحرف نمیشود.
این سه ویژگی یک «Trilemma» یا یک سهگانه سخت و دشوار را تشکیل میدهد و بهینه سازی یکی ممکن است بر گزینهها دیگر تاثیر بگذارد. این روش خود شامل استراتژیهای متنوعی میشود که امکان تعامل دو طرفه بین شبکه بلاکچین و کانالهای تراکنش خارج از شبکه را فراهم میکنند. این کانالها به دو طرف اجازه میدهد تا تراکنشهای زیادی بین خود انجام دهند و سپس نتیجه یا تسویه نهایی را در بلاکچین اصلی ارسال کنند. زنجیرههای جانبی، بلاکچینهای مستقلی هستند که از طریق پلهای دوطرفه، قابلیت تعامل با بلاکچین اصلی را دارند. لازم به ذکر است این زنجیرهها، قوانین اجماع و پارامترهای بلاک مخصوص به خودشان را دارند.
آنها به خوبی در بهبود عملکرد شبکه کار می کنند، اما هنوز از بلاک چین در مقیاس جهانی پشتیبانی نمی کنند. افزایش قابل توجه استفاده از بلاک چین بدون راهحلهای مقیاسبندی مناسب میتواند منجر به تجربه کاربری ضعیفی شود که با زمان انتظار طولانی، کارمزد تراکنشهای بالا، و خطرات بالقوه امنیت و تمرکز مشخص میشود. قابلیت یک شبکه بلاک چین برای مقیاسبندی مؤثر و در عین حال حفظ امنیت و عدم تمرکز، برای موفقیت و پایداری آینده آن ضروری است. بدون مقیاس بندی کارآمد، یک شبکه بلاک چین با محدودیت هایی در رشد و پتانسیل خود مواجه است. با این حال، توسعه مداوم راه حل های نوآورانه، دلایلی برای خوش بینی فراهم می کند.
این فقط برخی از عوامل اصلی هستند که بر مقیاسپذیری در بلاکچین تأثیر میگذارند. در عمل، مقیاسپذیری موفقیتآمیز بلاکچین نیازمند ترکیب مجموعهای از این عوامل و استفاده از روشها و تکنولوژیهای مناسب است. این مقیاس بندی افقی توان عملیاتی را بهبود میبخشد اما چالشهای هماهنگی را ایجاد میکند. بلاکپست بستری برای نشر و بررسی مهمترین اخبار، موضوعات و رویدادهای مرتبط با فناوری بلاکچین به ویژه ارزهای دیجیتال میباشد. هوش مصنوعی دیپسیک به دنبال دموکراتیک کردن فناوری AI بوده و به توسعهدهندگان و محققان این امکان را میدهد تا از مدلهای آن برای طیف گستردهای از برنامهها استفاده کنند. این هوش مصنوعی عملکردی مشابه ChatGPT دارد؛ به این معنی که میتوانید از آن برای دریافت پاسخ سوالات خود، تولید محتوا و حتی کدنویسی استفاده کنید.
بلاکچینها میتوانند در معرض خطرات زیادی از جمله حملات ۵۱٪، DDos ،Sybil و غیره قرار بگیرند. از اینرو باید به خوبی در برابر این حملات مقاوم باشند تا امنیت شبکه به خطر نیفتد. افزایش میزان تمرکززدایی میتواند باعث آسیبپذیری بلاکچین و کاهش امنیت آن شود. فناوری بلاکچین تنها یکی از زیرمجموعههای فناوری دفتر کل توزیع شده میباشد که البته انواع دیگری نیز دارد. یکی از دیگر نمونههای دفتر کل توزیع شده مقیاس پذیر، به عنوان راه حلی برای افزایش مقیاسپذیری بلاکچین، گراف جهتدار غیر مدور یا DAG میباشد.
بهینهسازی کدهای شیگرای مقیاسپذیر به این معنا است که در عین حفظ اصول شیگرایی و قابلیتهای مدیریت کد، سیستمها باید قادر باشند تا با افزایش حجم دادهها و کارایی به راحتی مقیاس پذیر شوند. در این مقاله، روشها، تکنیکها و استراتژیهای بهینهسازی کدهای شیگرای مقیاسپذیر را بررسی خواهیم کرد. اندازه بلاک بیت کوین 1 مگابایت است که تنها امکان چند تراکنش در هر بلوک را فراهم میکند. بلوکهای کوچکتر TPS را محدود میکنند اما انتشار و تأیید را برای گرهها آسانتر میشود. در مفایسه با پردازندههای رقیب در حوزه پرداخت مانند Visa (که هزاران TPS را مدیریت میکند)، توان عملیاتی بلاک چین در عین حفظ تمرکززدایی به بهبود قابل توجهی نیاز دارد.
به زبان ساده منظور از مقیاسپذیری در بلاک چین، توانایی پردازش سریع تراکنشها در یک شبکه بلاکچین است. هرچقدر که یک شبکه مقیاسپذیری بالاتری داشته باشد، سرعت انجام تراکنشها در آن بیشتر خواهد بود. در حال حاضر به طور میانگین سرعت انجام تراکنشها در برخی سیستمهای بلاک چین، کندتر از روشهای سنتی نقل و انتقال پول است و دلیل این امر چالشهایی است که بر سر راه افزایش مقیاسپذیری قرار دارند. تقاضای مداوم و در حال رشد برای اپلیکیشنهای بلاکچینی، منجر به مسائل مهم در مقیاسپذیری شده است. کاربران و تراکنشهای بیشتر میتوانند شبکه بلاکچین را شلوغ کنند و توانایی آن را برای پردازش تراکنشها محدود کنند. لازم به ذکر است که عوامل بالقوه دیگری نیز وجود دارد که بر مقیاسپذیری بلاکچین تأثیر میگذارد.
سگویت به حذف دادههای امضای مرتبط با هر تراکنش کمک میکند که در نتیجه ظرفیت و فضای بیشتری برای ذخیره تراکنشها باز میشود. توجه به این نکته ضروری است که امضای دیجیتال برای تأیید مالکیت و در دسترس بودن وجوه فرستنده، حدود ۷۰ درصد از کل فضای یک تراکنش را اشغال میکند. بنابراین، حذف امضای دیجیتال میتواند فضای بیشتری را برای افزودن تراکنشهای بیشتر باز کند. SEGWIT، یکی دیگر از راه حلهای قابل توجه برای مقیاسپذیری بلاکچین در میان راه حلهای لایه اول است. این روش اساساً یک پروتکل در شبکه بلاکچین بیت کوین است که بر اصلاح روش و ساختار ذخیره سازی دادهها متمرکز است.
کیف پول من ، اولین سامانه نگهداری ارزهای دیجیتال پیشگام کشور است که با سبک و استانداردهای جدید، سرویسهای نگهداری رمز ارزهای الکترونیک را برای افراد حقیقی و حقوقی آماده کرده است.
در دنیای بلاکچینها، مقیاسپذیری بیانگر قابلیت و توانایی شبکه هنگام افزایش حجم کاری و شلوغی آن میباشد. این قابلیت مشخص میکند که در زمانی که تقاضا برای استفاده از شبکه زیاد شده است، شبکه تا چه میزان میتواند پاسخگوی نیاز کاربران باشد. تیمهای تحقیق و توسعه بلاکچین به طور مداوم در حال کار بر روی راهحلهای جدید و بهبودهای قابلیت مقیاسپذیری هستند. در AI Point همه تلاش ما رعایت نکات حرفهای و الزامات اساسی برای ارائه مطالب است. در این مجله جدیدترین و محبوبترین مطالب حوزه هوش مصنوعی و ابزارهای AI ، کریپتوکارنسی، بلاکچین و مقالات NLP از منابع تخصصی انتخاب و ترجمه میشود. اساسا به دنبال ارائه محتوای جذاب و آموزنده هستیم تا مخاطبان خود را در این حوزه درگیر کنیم.
باور داریم که هوش مصنوعی یک فناوری قدرتمند است که میتواند بسیار مفید واقع شود و کیفیت مطالب و دقت دادهها را بیشتر کند. در این ژورنال آنلاین سعی داریم با ارائه اطلاعات دقیق و جامع به مخاطبان خود کمک کرده و به پرسشهای آنها پاسخ دهیم. علاوه براین، پیوسته به دنبال شیوههای برای بهبود وبسایت و مطالب خود هستیم، بنابراین نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. هنگامی که سیستم نیاز به دسترسی مکرر به دادهها دارد، استفاده از کش میتواند سرعت دسترسی به این دادهها را بهطور چشمگیری افزایش دهد. کش کردن اشیاء یا نتایج محاسبات میتواند در مواقع نیاز به دادهها سرعت قابل توجهی به همراه داشته باشد.
بنابراین، هر گره میتواند از امتیاز شروع تراکنش بر اساس قوانین خاص و بدون نیاز به شخص ثالث برای مدیریت تراکنش برخوردار باشد. پذیرش گستردهتر بلاکچین منجر به ورود برنامههای مبتنی بر بلاکچین در زندگی روزمره ما شده است. با افزایش تعداد کاربران در سیستمهای بلاکچینی، مسائل مربوط به مقیاسپذیری بلاکچین نیز بیشتر نمایان میشود. توانایی مقیاسسازی کارآمد و ایمن شبکههای بلاک چین، یکی از عوامل تعیینکننده کلیدی ماندگاری بلندمدت آنها است. با تکامل مداوم فناوری و معرفی راه حل های استراتژیک، آینده مقیاس پذیری بلاک چین امیدوار کننده است. انتظار می رود این پیشرفت پذیرش گسترده تر را تسهیل کند و کاربردهای متنوع تری از فناوری بلاک چین را امکان پذیر کند و راه را برای آینده دیجیتالی مقیاس پذیرتر و کارآمدتر هموار کند.
منظور از اصطلاح مقیاسپذیری یا Scalability در علوم کامپیوتر، توانایی یک کامپیوتر برای مدیریت حجم رو به افزایش یک کار است. در سیستمهای شیگرا، اشیاء برای برقراری ارتباط با یکدیگر نیاز به ارسال و دریافت پیام دارند. یکی از راههای بهینهسازی عملکرد، به حداقل رساندن تعاملات پیچیده بین اشیاء و برقراری ارتباط از طریق متدهای ساده و کارآمد است. در زمینه محاسبات از طریق ارتقاء سخت افزار می تواند آن را در پردازش وظایف کارآمدتر کند. فشرده سازی وضعیت بلاک چین با استفاده از پروتکلهایی مانند گرافن، نفخ سوابق تاریخی را کاهش میدهد و امکان انتقال و همگام سازی سریع تر را فراهم میکند. برای افزودن ویژگیهای جدید و رفع اشکالات، پروتکلهای بلاک چین باید به مرور زمان ارتقا یابند.
به طور کل بلوکهای بزرگتر نیاز به فضای بیشتر برای ذخیره سازی دارند و همچنین زمان تاخیر انتشار را افزایش میدهند. در صورتی که تعداد زیادی شیء وجود داشته باشد که باید از وضعیتهای یکدیگر مطلع شوند، میتوان از الگوی Observer استفاده کرد. این الگو باعث میشود که تنها زمانی که تغییری در وضعیت یک شیء اتفاق بیافتد، سایر اشیاء مربوطه از آن مطلع شوند. الگوی اینساید بار در تحلیل تکنیکال یک سیگنال قوی برای شناسایی فرصتهای معاملاتی است. این الگو، که از دو کندل تشکیل میشود، میتواند به پیشبینی ادامه روند یا تغییر جهت بازار کمک کند. سارا سادات زینالی مدیر دیجیتال مارکتینگ هستم دارای مدرک کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات (گرایش کسب و کار الکترونیک) از دانشگاه الزهرا میباشم.
DAGها از یک ساختار داده خطی استفاده میکنند که اجازه جریان دادهها را از بخشهای قبلی به بخشهای بعدی میدهد. با توجه به اینکه مقیاسپذیری یکی از مهمترین موانع برای پذیرش بلاکچین است، یافتن راهحلهای کارآمد مقیاسپذیری بلاکچین اجتنابناپذیر است. اجماع بلاک چین روشی است که از طریق آن گرهها در یک شبکه غیرمتمرکز در مورد وضعیت فعلی بلاک چین به توافق میرسند. اجماع بیشتر به دستیابی به اکثریت صادقانه در مواجهه با آستانه معینی از بازیگران بدخواه و رسیدن به مرحله نهایی مربوط می شود. به عنوان مثال، تراکنش ها به دقت پردازش می شوند و احتمال معکوس شدن آنها بسیار کم است. اجماع بلاک چین به طور کلی حول به حداقل رساندن هزینه های ارتباطی به منظور افزایش مرز بالای عدم تمرکز برای تحمل بیشتر خطاهای بیزانسی و کاهش زمان نهایی برای تسویه سریعتر طراحی شده است.
منظور از تمرکززدایی این است که کنترل و قدرت مدیریت شبکه میان همه اعضا توزیع شده باشد. در واقع، یکی از اهداف اصلی شبکههای بلاکچین این است که توسط فرد یا یک سازمان واحد کنترل نشوند. البته که تمرکززدایی سطوح مختلفی دارد و ممکن است پروژهها به یک میزان غیرمتمرکز نباشند. در بسیاری از سیستمهای شیگرا، فراخوانی توابع یا متدها هزینه زیادی دارد، به خصوص زمانی که این متدها به فراوانی فراخوانی شوند. یکی از راهکارها برای کاهش این هزینه، استفاده از کشها یا بهینهسازی الگوریتمها به نحوی است که نیاز به فراخوانیهای مکرر از توابع کاهش یابد. در نتیجه، راه حلهای لایه ۲ میتواند کمک قابل توجهی در پرداختن به مسائل فضا و تراکم شبکه داشته باشد که البته میتوانید در این مقاله بیشتر با این نوع از راهحلها آشنا شوید.
به طور مثال، شبکه اتریوم و بیتکوین، از جمله شبکههای امن و غیرمتمرکزی در حوزه کریپتو محسوب میشوند که مقیاسپذیری پایینی دارند. این در حالی است که شبکه سولانا بین 2 تا 3 هزار تراکنش در ثانیه میتواند پردازش کند. اما قطعیهای مکرر شبکه سولانا به سادگی ویژگی غیرمتمرکز بودن و امنیت این شبکه را نفی میکند. بنابراین، اگر قرار باشد در یک بلاکچین توان عملیاتی بالا، نسبت به دو ویژگی مذکور از اولویت و اهمیت بیشتری برخوردار باشد، این بلاکچین تفاوتی با سیستمهای متمرکزی همچون ویزا ندارد. بلاکچین با اقتباس از دفترکلتوزیع شده، پایگاهی مستحکم در حوزه فناوری مدرن ایجاد کرده است. هدف فناوری دفترکل غیرمتمرکز و توزیع شده، امکان مدیریت غیرمتمرکز تراکنشها است.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری