سیر سیاه ترشی 4
طرز تهیه سیرترشی اصیل ساده و خوشمزه فوری و هفت ساله
علاوه بر این سیر ترشی به مرور زمان به رنگ قهوهای تیره در میآید. درنتیجه اگر از سرکه قرمز استفاده کنید، رنگ سیر ترشی شما تیرهتر میشود اما استفاده از سرکه سفید باعث خواهد شد رنگ روشنتری داشته باشید. سیر ترشی یکی از ترشی هایی است که میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. این در حالی است که علاوه بر خواص، طعم سیر ترشی خانگی بهتر از محصولات کارخانه ای است. به همین دلیل در این مقالۀ اسنپ فود طرز تهیۀ سیر ترشی را به شما توضیح می دهیم. توجه داشته باشید که رطوبت باعث کپک زدن سریع سیر ترشی می شود.
سیر ترشی را در جای خنک و تاریک نگه داری کنید و بین 1 تا 7 سال زمان دارد تا برسد و هرچه طولاتی تر بماند سیر تیره و پرفایده تر می شود. حالا نمک را روی سیر ها ریخته و تا جایی که روی سیر ها پوشیده شوند سرکه پر می کنیم و درب شیشه را خوب کیپ می کنیم. برای شروع باید پوست رویی، ریشه و ساقه سیرها را بکنید.
شما کدبانو های نازنین اگر تمایل داشتید می تونید سیر ترشی رو بدون پوست هم تهیه کنید. این ترشی نیاز داره چندسال بمونه تا به یک ترشی هفت ساله ی پر از خاصیت تبدیل بشه ،البته بعد از دو سه سال هم می تونید باز کنید و مصرف کنید. ظرف رو خیلی تا لبه پر نمی کنیم چون ممکن هست سرکه بعد چند روز بالا بیاد و سرریز بشه ،درب ظرف رو می بندیم و در جای تاریک و خنک قرار می دیم. بعد از تموم شدن پوست گیری سیر ها را شسته و روی پارچه ای پهن می کنیم تا آبشان کشیده و خشک شوند. اگر سیر ها خیس باشند ممکن است در داخل ترشی کپک بزنند. سپس سرکه را به آرامی درون شیشه بریزید تا روی سیرها را کاملا بپوشاند و حدود یک بند انگشت از سیرها بالاتر بیآید.
در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما میتوانید به همان میزان از سرکه قرمز و شکر قهوهای و یا عسل استفاده کنید در این صورت سرکه خرما را نیز میتوانید حذف کنید. نکته سوم که از دو مورد بالا مهم تر است، استفاده از سس سویا است. سس سویا این امکان را فراهم خواهد کرد که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره ۷ ساله در ۴۰ روز میسر شود. سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب می ریزیم سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها می ریزیم ، در انتها نیز سرکه اضافه می کنیم تا روی سیرها را بپوشاند. برای تهیه ترشی فوری همانند روش بالا ابتدا سیر ها رو در ظرفی خیس کرده و پوست اونها رو با احتیاط جدا می کنیم به طوری که حبه های سیر مشخص باشند و از هم جدا نباشد. روش دیگر این است که برای شروع هفت تا ده کیلو سیر را ترشی بیاندازید و هر سال یک کیلو از آن را مصرف کنید و باقی را برای سال بعد بگذارید.
البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشتهباشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماریهای کبدی نیست و مصرف زیاد آن میتواند بدتر کبد را تحریک کند. این نوع سیر ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد. پس از اتمام پوستگیری، سیرها را آبکشی کرده و روی پارچهای آبگیر پهن کنید تا کاملاً خشک شود.
خواص سیر سیاه برای کبد چرب نی نی سایت
طرز استفاده از سرم سیر سیاه
طرز استفاده از سرم سیر سیاه برای ریش
قیمت روغن سیر سیاه
سرم سیر سیاه برای ریش نی نی سایت
خواص سرم سیر سیاه
روغن سیر سیاه دیجی کالا
طرز تهیه روغن سیر سیاه
روغن سیر سیاه اصل
خواص سیر سیاه برای کبد چرب